Blog

Hoe is het om bij Stichting GOO te werken? Hieronder lees je de verhalen van onze medewerkers. Hoe ervaren zij het om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Een kijkje achter de schermen. Geïnspireerd door deze verhalen? Bekijk dan eens onze vacatures.
'Het is fijn als kinderen vertrouwde gezichten zien'

Ze begon haar werkzame leven op kinderdagverblijf Hummeloord in Gemert. Inmiddels werkt pedagogisch medewerker en klassenassistent Moniek van de Vossenberg ruim 23 jaar bij Stichting GOO.

Link naar het artikel
'Ik probeer kinderen een fijne en veilige plek te bieden'

Met haar 25 jaar is Annemijn van Lindenberg één van de jongste leraren op Kindcentrum Octopus in Boekel. Ze begon vier jaar geleden als stagiaire en is inmiddels voor het tweede jaar op rij verantwoordelijk voor de kinderen uit groep 8. 'Het lesgeven in deze groep is echt mijn ding'

Link naar het artikel
Leerkracht kleuterklas maakt met haar klas eigen prentenboek

Dani-Jelle Verwegen (leerkracht groep 1-2 KC De Bakelaar) heeft samen met haar kleuterklas een prentenboek gemaakt. En daarmee hoopt ze niet alleen kinderen, maar ook volwassenen uit te dagen om vaker buiten de lijntjes te kleuren.

Link naar het artikel

'Geweldig dat je hier je geld mee mag verdienen'

Afgelopen juli werkte pedagogisch medewerker Ans Donkers-Verstappen (57 jaar) 12,5 jaar bij Stichting GOO als Pedagogisch Medewerker. 'Ik vind het heerlijk om te kijken naar de behoeftes van kinderen en daar op in te spelen.'