Blog

Hoe is het om bij Stichting GOO te werken? Hieronder lees je de verhalen van onze medewerkers. Hoe ervaren zij het om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Een kijkje achter de schermen. Geïnspireerd door deze verhalen? Bekijk dan eens onze vacatures.
'Ik wilde mijn kennis graag overdragen aan collega's'

Bijna 20 jaar geleden werd ze aangenomen om de jongste kinderen op kindcentrum Petrus Donders les te geven. Inmiddels heeft Gertie van den Hurk zich ontwikkeld tot intern begeleider en pedagogisch coach.

Link naar het artikel
'Inspelen op de behoeftes van de allerkleinsten'

Een baby verzorgen is zo veel meer dan luiers verschonen en flesjes geven. Voor de ontwikkeling van baby's is gerichte aandacht heel belangrijk. Hoe je die ontwikkeling kunt stimuleren, stond centraal bij de cursus 'babyspecialist' die medewerkers van Stichting GOO onlangs volgden.

Link naar het artikel
'Het onderwijs verveelt nooit'

Harrie Peeters (42) werkt al 20 jaar op basisschool De Klimboom in De Rips en kent de school op zijn duimpje. Toch bleef zijn werk altijd uitdagend en afwisselend. Hij volgde verschillende opleidingen om in beweging te blijven.

Toen hij op de middelbare school zat wist hij het zeker: ik wil het onderwijs in.

Link naar het artikel
'Dit is de beste stap ever'

Ze begon in 2005 als leerkracht op basisschool De Kastanjelaar in Milheeze en is sinds dit jaar teamleider van kindcentrum Het Venster in Gemert. En ook al bekleedt ze een andere functie, toch streeft ze hetzelfde doel na. 'Of ik nu werk met een groep kinderen of met een team collega's. Ik wil dat iedereen zich gezien en gehoord voelt...'

Link naar het artikel
'Het is fijn als kinderen vertrouwde gezichten zien'

Ze begon haar werkzame leven op kinderdagverblijf Hummeloord in Gemert. Inmiddels werkt pedagogisch medewerker en klassenassistent Moniek van de Vossenberg ruim 23 jaar bij Stichting GOO.

Link naar het artikel
'Ik probeer kinderen een fijne en veilige plek te bieden'

Met haar 25 jaar is Annemijn van Lindenberg één van de jongste leraren op Kindcentrum Octopus in Boekel. Ze begon vier jaar geleden als stagiaire en is inmiddels voor het tweede jaar op rij verantwoordelijk voor de kinderen uit groep 8. 'Het lesgeven in deze groep is echt mijn ding'

Link naar het artikel
Leerkracht kleuterklas maakt met haar klas eigen prentenboek

Dani-Jelle Verwegen (leerkracht groep 1-2 KC De Bakelaar) heeft samen met haar kleuterklas een prentenboek gemaakt. En daarmee hoopt ze niet alleen kinderen, maar ook volwassenen uit te dagen om vaker buiten de lijntjes te kleuren.

Link naar het artikel'Geweldig dat je hier je geld mee mag verdienen'

Afgelopen juli werkte pedagogisch medewerker Ans Donkers-Verstappen (57 jaar) 12,5 jaar bij Stichting GOO als Pedagogisch Medewerker. 'Ik vind het heerlijk om te kijken naar de behoeftes van kinderen en daar op in te spelen.'

Link naar het artikel