Elsendorp - De Dompelaar

Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom op kindcentrum De Dompelaar voor peuterwerk en basisonderwijs. Je vindt ons kindcentrum midden in Elsendorp, waar we een multifunctionele accommodatie delen met de bibliotheek, gymzaal en het buurthuis. Een belangrijke ontmoetingsplek voor jong en oud.
Peuteropvang
Onder begeleiding van minimaal één vaste pedagogisch medewerker heeft je kind bij de peuteropvang van De Dompelaar alle ruimte om lekker te spelen, leren en ontdekken. Bel voor een rondleiding en bekijk zelf onze bouw-, huis- en rusthoek, de grote groepsruimte en ruime speelplaats met zandbak en speeltoestel.

Basisonderwijs
Onderwijs volgen bij De Dompelaar is meer dan alleen uit boeken leren. We werken veelvuldig samen met onder meer verenigingen, culturele instellingen, ouders en bewoners van Elsendorp. Hierdoor kunnen we onze leerlingen een breed scala aan activiteiten en leerarrangementen aanbieden. Ze leren zo direct uit de praktijk, van échte mensen.De Dompelaar in het kort
  • Peuteropvang
  • Basisonderwijs
  • Doorlopende leerlijn van 2 tot 13 jaar
  • Nauwe samenwerking met sport- en muziekverenigingen, culturele instellingen en het ontmoetingscentrum voor ouderen.

Meer informatie
Meer weten over ons kindcentrum in Elsendorp? Kijk op de website van De Dompelaar.

Peuteropvang De Dompelaar
LRK nummer: 990685445
Sint Janstraat 49-51
5424 TS Elsendorp
088 - 00 88 537

Basisschool De Dompelaar
Sint Janstraat 49-51
5424 TS Elsendorp
0492 - 35 90 06 (basisonderwijs)
dompelaar.info@stichtinggoo.nl


GGD-inspectierapport
De gemeente is verantwoordelijk voor toezicht op de kinderopvang. Je vindt de rapportages in het landelijk register: rapport peuteropvang.