Tarieven en voorwaarden

Wij vinden dat kinderopvang betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen. We houden onze prijzen die we jaarlijks vaststellen scherp.
Tarieven 2023
Tarieven zijn vastgesteld in een prijs per uur*. Je ontvangt maandelijks een factuur over het gemiddeld aantal uren die je afneemt waarmee je bij de belastingdienst een toeslag voor kinderopvang kunt aanvragen. Dit zijn de nieuwe tarieven per 1 juli 2023. Ook vind je de tarieven terug in onze folder voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn, vraag dan een offerte aan bij de afdeling kindplanning.
* Mocht de belastingdienst de indexering van de kinderopvangtoeslag tussentijds bijstellen, dan houden wij ons het recht voor om de tarieven voor 2023 te heroverwegen en/of aan te passen.

Voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing van de branchevereninging. Deze voorwaarden horen bij de opvang overeenkomst die je afsluit. Check hier de voorwaarden voor een 48-weken abonnement.

Extra opvang nodig?
Het kan weleens voorkomen dat je op een andere dag opvang nodig hebt dan in je abonnement is afgesproken. Dan kun je via het ouderportaal een aanvraag doen. Bij extra opvang koop je opvang in waarbij je minimaal 8 weken van tevoren hoort of de opvang gegarandeerd is. Lees hier de richtlijnen voor extra opvang.

Ruilservice
Soms komt een kind niet op de vaste dag naar de opvang. Hiervoor hebben we bij GOO een ruilservice als extra dienstverlening als je een overeenkomst hebt voor peuteropvang en bij een 52 weken abonnement voor dagopvang of buitenschoolse opvang. Bij een 40 en 48 weken abonnement voor dagopvang en buitenschoolse opvang wordt een feestdag omgezet in een feestdagentegoed, mits deze feestdag op je vaste opvangdag valt. Voor onze ruilservice zijn deze voorwaarden van toepassing.

Flexibele opvang (alleen voor reeds afgesloten contracten voor 1-1-2023)
Dit product vervalt in ons dienstenaanbod per 1-1-2023. Ouders die een contract voor 1 januari 2023 hebben afgesloten, vinden hier de voorwaarden flexibele opvang.
In één oogopslag: