Vacature leerkracht KC Berglaren

Op Kindcentrum Berglaren mag je zijn wie je bent!

Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien in het Daltonconcept dat we gaan vormgeven? Zie jij het als een mooie uitdaging om te werken met unitonderwijs om voor de leerlingen een spontane, inspirerende leerkracht te zijn? Dan past deze uitdaging helemaal bij jou!


Kindcentrum Berglaren in Gemert zoekt:

Leerkracht Basisonderwijs

 • Wanneer: vanaf maandag 8 januari 2024 tot en met einde schooljaar 2023 - 2024 of zo snel mogelijk daarna
 • Omvang: fulltime
 • Invulling: De vacature kan ook ingevuld worden door twee parttimers
 • Betreft: tijdelijke vacature in verband met vertrek van een collega
 • Mogelijkheid om na dit schooljaar in de vervangingspool van GOO te gaan werken
 • Betreft: groep 5

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als leerkracht zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als leerkracht bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
 • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
 • Je kan goed overweg met digitale leermiddelen;
 • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
 • Je hebt positieve kijk op de kansen en talenten van leerlingen;
 • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk;
 • Je staat open voor unitonderwijs en het samenwerken met collega's binnen een unit;
 • Je wil je graag verder verdiepen in het werken volgens de kernwaarden van het Daltonconcept.

Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een leuke werkomgeving, gezellige collega's en een passend salaris. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Over Kindcentrum Berglaren
Ons kindcentrum is een kindcentrum waar we geloven dat we samen elkaar groter kunnen maken en de mooiste dingen kunnen bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen erbij hoort en gehoord wordt. Dat geldt voor onze kinderen, maar ůůk voor onze medewerkers!

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Erik Verhoeven via 0492 - 39 08 18 (kindcentrum) of 06 - 57 54 08 83.

Enthousiast?
Ben je enthousiast? Gebruik de button hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte reactie en cv onder vermelding van 'vacature LK Berglaren' uiterlijk 14 november naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De gesprekken vinden plaats op 22 november. We kijken uit naar je reactie!Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.