Vacatures

Wil je graag waardevol werk doen? Werk je graag met kinderen? Wil je de nieuwe generatie een mooie toekomst geven? Dan is werken bij GOO vast iets voor jou!Lijkt het je leuk om voor onze leuke stichting te komen werken? Waar je gezien wordt, waar je mee mag denken en waar je mag blijven leren? Wil je (direct of indirect) bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en vind je het belangrijk om plezier in je werk te hebben? Bekijk dan eens de vacatures hieronder, wie weet zit je droombaan ertussen!

Onze actuele vacatures
ConciŽrge Kindcentrum De Dompelaar 0,6 fte Reageren kan tot 26 maart
Pedagogisch medewerker Kindcentrum De Bakelaar in overleg Reageren kan tot 1 april
2 Pedagogisch medewerkers Kindpark Boekel 15 uur per week en
3 middagen per
week
Reageren kan tot 20 maart
Huishoudelijk medewerker KC De Bakelaar, Bakel

KC SBO Petrus Donders, Gemert
25 uur per week
(2 personen)
20 uur per week
Je kunt nog reageren
Leerkracht primair onderwijs (pool) Diverse locaties in overleg Je kunt nog reageren
Pedagogisch medewerker (herintreder/zij-instromer)
Diverse locaties uren en
werkdagen
in overleg
Je kunt nog reageren
Pedagogisch medewerker (pool) Diverse locaties in overleg Je kunt nog reageren

Open sollicitatie
Zit er geen droombaan voor je tussen en wil je tůch graag bij ons werken? Stuur dan een korte motivatie en cv naar werkenbij@stichtinggoo.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kom op de koffie!
Twijfel je over een overstap naar de opvang- of onderwijswereld? Kriebelt het, maar weet je niet zeker of je in het diepe durft te springen? Kom dan eens bij ons op de koffie voor een vrijblijvend oriŽnterend gesprek. Bij ons kun je terecht met al je vragen en twijfels. Wie weet kun je wel een ochtend meedraaien om te kijken of het iets voor je is.

Traineeprogramma
Ben je nťt afgestudeerd leerkracht of pedagogisch medewerker? Dan kun je bij ons aan de slag bij ons traineeprogramma! Nieuwsgierig? Lees meer over het traineeprogramma van GOO.