Werken bij

Bij GOO werken we samen. Het liefst met jou. Als je je tenminste thuis voelt in een lerende organisatie, waar ontwikkelen centraal staat en waar we toekomstgericht denken. Neem je graag zelf de regie in handen? En draag je daar vervolgens ook verantwoordelijkheid voor? Kijk dan eens naar onze actuele vacatures. Misschien word jij onze nieuwe collega!

Open sollicitatie
Staat er geen vacature open, maar wil je toch graag met ons samenwerken?
Stuur dan een korte motivatie en je CV naar: info@stichtinggoo.nl.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Traineeship
Ben je een startende onderwijsprofessional en wil je graag een vliegende start van je carrière? Dan is ons traineeprogramma iets voor jou! Nieuwsgierig? Klik dan hier

Film stagiaires/trainees

Blog: lees de verhalen van onze collega's

'Een voordeel van een grote stichting zoals GOO, is dat je ruimte krijgt om je te ontwikkelen. De GOO academie biedt daarvoor kansen. Dat past bij mij, ik wil graag in beweging blijven.'

Ans Donkers-Verstappen
Pedagogisch Medewerker

Wij kunnen als GOO zelf wel vertellen hoe het is om bij ons te werken, maar veel liever laten we de medewerkers aan het woord. Op deze blog lees je de verhalen van je toekomstige collega's.