Buitenschoolse opvang

Na een schooldag wil je dat je kind op een veilige plek kan ontspannen, sporten en spelen. Je wilt dat je kind de ruimte krijgt om activiteiten te doen die bij hem of haar passen. De een gaat het liefst lekker voetballen, de ander kruipt gezellig weg met een goed boek. Maar je wilt ook dat je kind uitgedaagd wordt en met leeftijdsgenoten omgaat.

Bij buitenschoolse opvang kijken we goed naar jouw kind en zorgen we ervoor dat hij of zij zich helemaal thuis voelt bij ons.

GOO for fun!
Met ons leuke programma GOO for fun! bieden we een breed aanbod aan activiteiten waarmee kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Thema's als koken, kunst, sport, techniek, natuur, muziek en dans spelen hierbij een grote rol. Meedoen mag, maar hoeft niet: je kind bepaalt zelf wat hij of zij het liefst doet.

Plek om tot rust te komen
Zijn de kinderen op onze bso alleen maar bezig dan? Nee hoor. Na een intensieve schooldag is er bij ons voldoende ruimte om tot rust te komen.

Meer weten over de bso?
Wil je meer weten over onze bso? Download dan hier onze folder buitenschoolse opvang. Of vraag een kennismakingsgesprek/rondleiding aan.

We also have a brochure about out-of-school childcare in English.

Wij bieden ook gespecialiseerde bso aan op onze locatie Petrus Donders in Gemert. Bekijk hier de folder gespecialiseerde bso.


Inschrijven
Je kunt je kind hier inschrijven.