Wie zijn wij?

Wij begeleiden, stimuleren en inspireren kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat is onze missie en dat doen we met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend.


AANDACHT AVONTUURLIJK BEVLOGEN DESKUNDIG VERBINDEND
  • Aandacht: we zien jou, we zorgen voor jou, we geven aandacht
  • Avontuurlijk: lef, nieuwsgierig, kleurrijk, innovatief, ontdekken
  • Bevlogen: passie, hartstocht, enthousiast, gedreven, inspirerend
  • Deskundig: expertise, specialisten, vakkundig/vakbekwaam, competent
  • Verbindend: samen (met kinderen, ouders, collega's, de buurt, verenigingen etc.) elkaar versterken

GOO is als een expeditieleider. Gek op avontuur en nieuwe dingen ontdekken. We hebben er zelfs ons werk van gemaakt om anderen mee te nemen op ontdekkingstocht. Als expeditieleider weten we waar je instapt en waar het eindpunt is. Maar niet precies hoe je daar komt en wat je onderweg meemaakt. Dat maakt een expeditie met ons ontzettend leuk en leerzaam!

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de expeditie samen tot een goed einde te brengen. Ook wanneer de omstandigheden niet makkelijk zijn. Met een dosis veerkracht, doorzettingsvermogen en positiviteit kun je heel veel bereiken, geloven wij!

Als expeditieleider zijn we sterk en vol vertrouwen in ons eigen kunnen. En dat brengen we ook bij de leden van ons expeditieteam naar boven. Met het rotsvaste geloof dat je nog veel meer kunt bereiken als je het samen doet. Want dan zijn we op ons allerbest! Op naar een volbrachte expeditie. En met jouw gevulde rugzak ben je klaar voor je volgende expeditie!