Tarieven en voorwaarden 2024

Wij vinden dat kinderopvang betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen. We houden onze prijzen die we jaarlijks vaststellen scherp.
Tarieven 2024
Tarieven zijn vastgesteld in een prijs per uur*. Je ontvangt maandelijks een factuur over het gemiddeld aantal uren die je afneemt waarmee je bij de belastingdienst een toeslag voor kinderopvang kunt aanvragen. Dit zijn de nieuwe tarieven per 1 januari 2024. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn, vraag dan een offerte aan bij de afdeling kindplanning.

Voorwaarden
Op al onze abonnementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing van de branchevereninging. Er gelden aanvullende voorwaarden voor het 48-weken abonnement.

Extra opvang nodig?
Het kan weleens voorkomen dat je op een andere dag opvang nodig hebt dan in je abonnement is afgesproken. Dan kun je via het ouderportaal een aanvraag doen. Bij extra opvang koop je opvang in waarbij je minimaal 8 weken van tevoren hoort of de opvang gegarandeerd is. Lees hier de voorwaarden voor extra opvang.

Ruilservice
Soms komt een kind niet op de vaste dag naar de opvang. Hiervoor hebben we bij GOO een ruilservice als extra dienstverlening. Voor onze ruilservice zijn deze voorwaarden van toepassing.