Vacature leerkracht KC SBO Petrus Donders

'Voel je thuis in ons bevlogen team om samen te werken aan de ontwikkeling van onze kinderen'

Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om voor de leerlingen een spontane, inspirerende leerkracht te zijn? Dan is deze uitdaging misschien iets voor jou!


Kindcentrum SBO Petrus Donders in Gemert zoekt:

Leerkracht (Speciaal) Basisonderwijs

  • Wanneer: in overleg, tot einde schooljaar 2024
  • Omvang: 0,6 - 1,0 fte
  • Je begint je loopbaan bij GOO met een tijdelijke aanstelling op KC SBO Petrus Donders; daarna kun je reageren op vacatures bij GOO of vanuit de onderwijspool aan de slag met vervangingen bij een van de andere locaties van GOO

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als leerkracht zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als leerkracht bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk;
  • Je hebt affiniteit met kinderen die wat meer nodig hebben in hun ontwikkeling;
  • Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden voor deze doelgroep kinderen.

Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een leuke werkomgeving, gezellige collega's en een passend salaris. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Over Kindcentrum SBO Petrus Donders
Kindcentrum SBO Petrus Donders is onderdeel van het Expertisecentrum van GOO Opvang en Onderwijs. Wij bieden gespecialiseerde opvang, onderwijs en begeleiding. Onze SBO ontvangt kinderen tussen 4 en 13 jaar oud. Het zijn kinderen die extra aandacht nodig hebben in hun ontwikkeling op het gebied van cognitie, taal, gedrag of sociaal-emotioneel.

In ons kindcentrum vinden we het belangrijk om alle kinderen te horen en te zien en aandacht te hebben voor wat er werkelijk speelt achter de eerste indruk. We werken vanuit gezamenlijkheid met drie teams en doen veel aan teamprofessionalisering om de vaardigheden en professionele houding voortdurend te versterken.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Bregje Rijksen, via 06-53308750.

Enthousiast?
Ben je enthousiast? Gebruik de button hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte reactie en cv onder vermelding van 'vacature leerkracht KC SBO Petrus Donders' naar werkenbij@stichtinggoo.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.