Vacatures

Lijkt het je leuk om voor GOO te komen werken? Waar je gezien wordt, waar je mee mag denken en waar je mag blijven leren? Wil je (direct of indirect) bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en vind je het belangrijk om plezier in je werk te hebben? Bekijk dan eens de vacatures hieronder, wie weet zit je droombaan ertussen


VACATURES OPVANGVACATURES ONDERWIJS

Op dit moment zijn er geen beschikbare vacatures voor het onderwijs.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie
Zit er geen droombaan voor je tussen en wil je tůch graag bij ons werken? Stuur dan een korte motivatie en cv naar werkenbij@stichtinggoo.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kom op de koffie!
Twijfel je over een overstap naar de opvang- of onderwijswereld? Kriebelt het, maar weet je niet zeker of je in het diepe durft te springen? Kom dan eens bij ons op de koffie voor een vrijblijvend oriŽnterend gesprek. Bij ons kun je terecht met al je vragen en twijfels. Wie weet kun je wel een ochtend meedraaien om te kijken of het iets voor je is.

Traineeprogramma
Ben je nťt afgestudeerd leerkracht of pedagogisch medewerker? Dan kun je bij ons aan de slag bij ons traineeprogramma! Nieuwsgierig? Lees meer over het traineeprogramma van GOO.